ECM Europe BV

Uw partner voor het leven.

Referenties

Slangensets voor XVIVO

XVIVO is een organisatie die academische kennis op het gebied van orgaantransplantatie vergaart, de kwaliteit van organen verbetert en de tijdsdruk op de orgaantransplantatieprocedure verlicht. Ze hebben unieke perfusieapparatuur ontwikkeld waarmee tot dusverre meer dan 2000 klinische procedures van nieren, lever en longen zijn uitgevoerd. XVIVO was op zoek naar een nieuwe partner om de kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van de bestaande set te verbeteren.

Rol ECM in het proces
Samen met XVIVO kritisch kijken naar verbeterslagen in de huidige set. Het doel was een set te creëren dat als voorbeeld kon dienen voor andere sets (voor andere organen). ECM Europe bedacht extra functionaliteiten en een verbeterde verpakking waardoor een betere kwaliteit gegarandeerd wordt. In de eindfase heeft ECM een perfusionist (eindgebruiker) uitgenodigd om kritisch mee te kijken naar het sample van het ontwerp. Door deze toetsing aan een eindgebruiker kan met zekerheid vastgesteld worden dat het product aan alle eisen voldoet.

Werkzaamheden ECM
- Mede-ontwikkeling ontwerp;
- Zoeken van grondstoffen;
- Inkoop;
- Productie en assemblage;
- Kwaliteit en ondersteuning in certificering (ISO, CE en FDA);
- Verpakking.

XVIVO over ECM Europe BV

“In ECM hebben wij een ervaren en flexibele partner van hoogwaardige kwaliteit gevonden voor de middelgrote medische slangensets in ons portfolio van orgaan perfusie apparatuur. Onze patiënten vereisen de hoogst mogelijke normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voor de behandeling van hun nieuwe organen, wij verwachten niets minder van ECM als kritische leverancier. Met ECM als fijne partner in perfusie aan onze zijde, kunnen wij toonaangevend blijven in perfusie.”

XVIVO