ECM Europe BV

Uw partner voor het leven.

Over ons

Wij zijn Trudie, Dianne, Jeanne en Maarten. De directie van ECM Europe BV. In 2010 hebben wij ECM Europe overgenomen omdat wij geloven in de kwaliteit die ECM biedt sinds 1992.

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor het ontwerpen, produceren, verpakken en steriliseren van medische disposables op maat bent u bij ECM aan het juiste adres. Onze producten worden samengesteld in een cleanroom ISO Klasse 7 in Gemert. Wij zijn een professionele partner die het proces van begin tot eind begeleid om het perfecte product voor u te ontwerpen, produceren, verpakken en steriliseren. Met een hecht hardwerkend team en jarenlange ervaring zetten wij alles op alles om klanten te voorzien van medische producten geheel naar uw wens. Dit doen wij graag omdat wij vinden dat medische producten aandacht verdienen. En onze klanten ook.

De onderscheidende kracht van ECM

Kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit staat bij ECM op nummer één. Wij werken volgens ISO13485 en leveren kwaliteit vanuit de ISO klasse 7 Cleanroom. Daarnaast voldoen wij aan de richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG.

Klantgericht

Wij werken samen met u aan een product, betrokkenheid staat voorop in het proces. Het proces gaan wij samen aan, van begin tot eind, om uw eindproduct naar wens te maken.

Betrouwbaarheid

Uw partner voor het leven. Letterlijk. Onze kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor medische hulp op maat.

Flexibiliteit

Flexibiliteit in oplossingen, in snelheid, in een uniek product en dat speciaal voor uw vraagstuk. Wij denken graag met u mee om tot de meest gunstige oplossing te komen.

Medewerkers

Het team van 45 gespecialiseerde en betrokken medewerkers zijn de kracht van ECM. Wij zetten ons samen in voor betekenisvol werk. Samen zijn wij goed voor meer dan 500 jaar ervaring. En dat merk je door de waarborging van kwaliteit, het perfectionisme en de passie voor het vak. Samen zorgen voor het perfecte product voor onze klant.