ECM Europe BV

Uw partner voor het leven.

Referenties

Slangensets voor The Surgical Company

The Surgical Company, divisie Patient Temperature Management, is een toonaangevend , internationaal bedrijf dat in 55 landen actief is op het gebied van patiënten verwarming. In haar portfolio zitten producten om de patiënten voor, tijdens en na de operatie op de optimale temperatuur van 37 graden Celsius te behouden, om zo onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen. Dit kan leiden tot een vermindering van het aantal chirurgische wondinfecties en verkorting van de duur van ziekenhuisverblijven.

Naast warmeluchtdekens en blowers, heeft The Surgical Company tevens bloed en vloeistofverwarmers in haar assortiment, waarmee bloed- en vloeistoffen verwarmd toegediend kunnen worden. De daarbij horende slangenset wordt door ECM Europe geproduceerd en geassembleerd. Door zowel het gebruik van hoogwaardige materialen, als door de constante kwaliteit van ervaren medewerkers, zorgt ECM Europe voor een hoge kwaliteit slangenset. Zo zorgen ECM Europe en The Surgical Company voor veilige en nauwkeurige producten, voor een comfortabele patiënt.


Rol ECM in het proces
The Surgical Company leverde de gecertificeerde slangenset en het ontwerp aan. Zij hadden slechts enkele dagen nodig om te concluderen dat ECM dé partner was om deze set te assembleren. ECM Europe zorgde voor een verbeterde kwaliteit van de slangenset. Zowel door het gebruik van andere hoogwaardige materialen, als door de constante kwaliteit die door de ervaren medewerkers van ECM geleverd wordt. Samen met The Surgical Company maakt ECM een kwalitatief hoogwaardig product dat helpt om patiënten op een constante gezonde lichaamstemperatuur te houden.

Werkzaamheden ECM
- Inkoop;
- Ondersteuning voor CE certificering;
- Productiemethodes ontwikkelen in samenwerking met The Surgical Company;
- Assemblage en verpakken in cleanroom;
- 100% dry leak test.

The Surgical Company over ECM Europe BV

“De prestaties van leveranciers zijn voor ons essentieel om in de medische wereld, waar kwaliteit en betrouwbaarheid vereisten zijn, succesvol te zijn en te blijven. ECM staat voor beiden. Wij zien ECM met recht als partner, niet enkel als leverancier. ECM denkt mee, kent onze behoeftes en uitdagingen en werkt nauw met ons samen om het beste uit onze producten te halen. Mede dankzij ECM kunnen wij onze ambities waarmaken.”

Logo The Surgical Company